Tervetuloa katsomaan Mika Lehtovuoren työnäytteitä. Nykyisin toimin freelancer Art directorina. Tällä sivustolla näet asiakkuuksia ja töitä, joita on piirtopöytäni ja aivojeni kautta kulkenut. Näissä töissä roolini on ollut Tuotanto AD tai Art Director, osana suunnittelutiimiä. Tässä on vain hyvin pieni osa tekemistäni töistä, mutta toivottavasti pystyn vakuuttamaan sinut ammattitaidostani.

 

Tykkään ja osaan

Pidän graafisesta suunnittelusta. Erityisesti yritysilmeet ovat ydinosaamistani. Lisäksi kaikenlaiset taittotyöt,  on se sitten sosiaalisen median ilmoitus/video tai vaikka useampi sivuinen printtiesite, sytyttävät.

Strateginen suunnittelu, brändin rakentaminen, konseptisuunnittelu, kampanjasuunnittelu ovat myös olleet isossa roolissa työurani aikana. Näissä parasta on erilaisten ihmisten kanssa toimiminen ja eri asiakasryhmiin tutustuminen. Tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja heidän asiakkaat.

Ala on muuttunut vuosien saatossa ja siksi minunkin on pitänyt ottaa haltuun esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelu. Yksi syy, miksi olen alalla viihtynyt, on itsensä kehittäminen ja jatkuvassa muutoksessa oleminen. Se on tärkeää, ellei jopa elinehto markkinointialalla, jotta asiakkaita pystyy palvelemaan. 

Tässä ammatissa on tärkeää myös seurata, mitä maailmassa tapahtuu. Aina ei tarvitse mennä uusimpien trendien mukaan, mutta ne pitää kuitenkin tiedostaa. Voisi sanoa, että yleissivistyksestä on hyötyä, maalaisjärkeä unohtamatta.

 

Tärkeintä elämässä

Perheeseeni kuuluu avovaimo  ja 3 poikaa (11v., 13v. ja 16v.). Futis, kalastus, laskettelu, mökkeily, ruoanlaitto. Näillä mennään ja yritetään olla onnellisia.

 

Call to action

Jos tuntuu, että minä voisin sinua/yritystäsi auttaa markkinoinnin saralla, niin älä pelkää ottaa yhteyttä ja kysyä.

Ytsävällisin terveisin,

Mika Lehtovuori

+358 40 543 8759

mika.lehtovuori@gmail.com